Tilat & tapahtumat

Sodankylän Raudanjoella sijaitseva toimitilamme, Kuusihovi, tarjoaa pienryhmille erinomaiset mahdollisuudet vetäytyä arjen kiireestä kouluttautumaan, pohtimaan kehityshankkeita tai ratkomaan työelämän pulmia.

Ympäröivät erämaat ovat luonnossa kulkijan paratiisi.

Kuusihovin sali, muut tilat ja pihapiiri luovat erinomaiset puitteet asiakas- tai juhlatilaisuuksille. Akustisesti kaunissointinen sali sopii pienimuotoisten konserttien järjestämiseen.

Neuvottelu-, lounas- tai päivällispöydässä on tilaa noin 20:lle. Parvet ja viherhuone soveltuvat hyvin pienryhmäpohdintoihin.

Suosimme lappilaisia raaka-aineita. Hoidamme tarjoilut valintanne mukaan aamiaisesta tai kahvitarjoilusta iltapalaan, tiukasta työlounaasta elämyksellisiin illallisiin.
Kuusijärvelle avautuva lasiseinäinen elämyslaavu tarjoaa hulppeat puitteet mieliin painuvien asiakastilaisuuksien tai työhyvinvointipäivien toteuttamiseen ja innovoivaan keskusteluun avotulen lämmössä. Istumapaikkoja laavulla on noin 20:lle, ja majoittumaan mahtuu 3 - 6 henkeä. Laavulla on myös nykyaikainen keitto- ja kylmäsäilytysvarustus.

Päivän päätteeksi voi rentoutua rantasaunan löylyissä ja pulahtaa vilvoittelemaan Kuusijärven raikkaisiin vesiin.

Majoitus- ja kuljetuspalvelut toteutamme yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa.

Tärkeät koordinaatit :
Rovaniemen keskustasta 75 kilometriä nelostietä pohjoiseen ja lentokentältä 45 minuuttia, Luostolle 30 ja Pyhälle 50 minuuttia, Sodankylän keskustaan 55 kilometriä.

Kuusikko soi -tapahtumatuotanto

Haluamme edistää Lapin klassisen musiikin tarjontaa tuottamalla Kuusikko soi -musiikkitapahtumia. Osa tilaisuuksista järjestetään yrityksemme tiloissa intiimeinä kotikonsertteina, osa isommille yleisöille tarkoitettuina konserttisarjoina. Videossa taltionti kotikonsertista, esiintymässä viulisti Aku Sorensen säestäjänään Tarmo Järvilehto.

Syksyllä 2018 käynnistyneet Beethoven-iltapäivät
jatkuvat erilaisin muusikkokokoonpanoin. Konserttisarja toteutetaan yhteistyössä Sodankylän kunnan ja yrityskumppaneiden kanssa. Myös erityisesti nuorille muusikoille esiintymismahdollisuuksia tarjoavia kotikonsertteja järjestetään jatkossakin.

Kuusikko soi -tapahtumien taiteellisena johtajana toimii viulutaiteilija Aku Sorensen. Hän on myös mm. Helsinki Chamber Orchestran kantavia voimia.

Beethovenin ja Mozartin musiikkia Sodankylän kunnantalossa

Sunnuntaina 5.5.konsertti oli jälleen menestys. Konserttisarjan toisessa osassa kuultiin Beethovenin ja Mozartin musiikkia.

Sunnuntaina 5.5. järjestetyssä konsertissa kuultiin Beethovenin Hammerklavier-sonaatti sekä Mozartin Kvintetto Es-duuri pianolle, oboelle, klarinetille, fagotille ja käyrätorvelle. Pianisti Tarmo Järvilehdon lisäksi tilaisuudessa esiintyi puhaltajista koostuva Sinfonia Lahti Chamber Ensemble.

Käy katsomassa, miltä upeassa konsertissa näytti ja kuulosti!.

Kevi Consulting tukee Sodankylän Musiikkielämää

Sunnuntaina 5.5. järjestetetyn konsertin alkuosa jatkoi syksyllä 2018 käynnistynyttä Beethovenin pianosonaattien esitysten sarjaa. Tällä kertaa kuultu Hammerklavier-sonaatti on säveltäjän suurimpia ja monimuotoisimpia pianoteoksia.

Konsertin oheistapahtumana järjestettiin 3.5. koululaisille ja pianonsoittoa opiskeleville nuorille tarkoitettu tilaisuus, jossa Järvilehto soitti katkelmia konsertin teoksista sekä esitteli pianon ääressä teosten taustoja ja rakennetta.

Konserttiin liittyi myös maksuton ja kaikille avoin studia generalia -iltatilaisuus, jossa Järvilehto esitteli Hammerklavier-sonaatin, sen osat ja yksityiskohtia kertomalla teoksen taustalla olevaa tarinaa ja soittamalla otteita teoksesta.

Maaliskuinen kotikonsertti esitettiin tuplayleisölle

Kitaristi Joona Lintunen ja viulisti Aku Sorensen veivät kuulijat musiikkimatkalle Argentiinaan, Brasiliaan, Espanjaan ja Ranskaan. Yleisö sai nauttia mm. Astor Piazzolan tangoista, joukossa myös hänen tunnetuin tangonsa Libertango.

Kuvassa Aku ja Joona aamutuimaan hiomassa illan esityksen ohjelmistoa ja viimeistelemässä yhteissoiton yksityiskohtia. (valokuva ja video Jukka Tarkiainen)

Katso videokooste konsertista

Konsertin yhteydessä perustettiin Kuusikko soi ry., jonka tarkoituksena on edistää mahdollisuuksia klassisen ja muun musiikin kuuntelemiseen sekä musiikin tuntemuksen vahvistumiseen Lapissa.

Viulu-kitaraduo Kuusikko soi -kotikonsertissa 30.4.2019

Konsertissa esiintyivät Joona Lintunen ja Aku Sorensen. Joona Lintunen opiskelee kitaransoittoa Sibelius-Akatemiassa ja on tunnettu persoonallisesta lavakarismastaan. Aku Sorensen on Sibelius-Akatemiassa viulunsoittoa opiskeleva nuori suomalaisamerikkalainen viulutaiteilija. Aku hurmasi yleisönsä jo ensimmäisessä kotikonsertissa vuosi sitten.

Kuusikko soi -tapahtumien tarkoituksena on rikastuttaa alueen kulttuuritarjontaa ja tuoda klassista musiikkia tutuksi matalan kynnyksen periaatteella erityisesti lähikylien asukkaille.